Jernhandel på Sjælland

Sælg dit skrot til os

Herman Olsen & Co. er ikke en skrothandel i traditionel forstand, men det er muligt at sælge jern og andre metaller til os. Oprindeligt hed vi Bryggens Jernhandel, men i dag er vores hovedområder nedrivning og demontage. Vi afhenter med glæde jern og metal på hele Sjælland, og vi tager stort set imod det hele. Vi kan håndtere dit skrot på en miljø- og prisvenlig måde.

Når du handler med os
Skrothandel hos os kan foregå på to måder:

1. Du kan aflevere dit skrot hos os på pladsen i Gladsaxe. Det kan dog kun ske efter aftale, idet vi ikke har kapacitet og mandskab til at modtage skrot hele tiden. Vi aftaler herefter en pris for skrottet.

2. Vi afhenter materialerne hos dig. Det er den oftest brugte og mest anbefalet metode, da det er den nemmeste løsning for både dig og os. Vi modregner selvfølgelig kørsel og tidsforbrug i prisen til dig.

Ingen fast pris
Vi afhenter stort set alt jern og metal. Når du ringer til os, taler vi sammen om, hvilken slags materiale, der er tale om, hvorefter vi aftaler en pris. Priserne svinger meget, så det er ikke muligt at angive priser her på hjemmesiden. Ring til os på 3295 1504, så tager vi en snak om det!

Miljøgodkendt
Vi er miljøgodkendt til at modtage alle former for jernskrot. Det betyder, at vi er godkendt til at kunne håndtere miljø- og sundhedsrisici ved de leverede materialer. Vi har det nødvendige udstyr til håndtering af skrot med miljørisici. Vi tilbyder kunderne et højt serviceniveau og har en omfattende viden, så du får den bedste rådgivning.

Handel sker oftest i forbindelse med nedrivningsopgaver
Handel med jern og metal sker oftest naturligt i forbindelse med en nedrivningsopgave. I den situation er vi på lokationen i forvejen og kan nemt besigtige jeres skrot, så vi nemt og bekvemt kan aftale en pris. Hvis du er i tvivl om vi kan aftage dit skrot eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 3295 1504. Vi tales ved!

Home » Jern & Metal