Miljøsanering af bygninger

Langt op i 70’erne og 80’erne benyttede man i byggeriet særdeles miljøskadelige stoffer som PCB, asbest, bly og kviksølv.

Asbest blev for eksempel i høj grad benyttet til isolering.

Da man fandt ud af, hvor farligt materialet er, blev det forbudt, men stofferne forefindes jo stadig i vægge og lofter i bygninger fra den tid.

Det er lovligt at have asbestholdige materialer, så længe det er forsvarligt indlejret eller indkapslet.

Når man går i gang med en nedrivningsopgave, er det ekstremt vigtigt at kunne lokalisere og håndtere disse stoffer på en sikker måde. Derfor tilbyder vi grundig miljøscreening og miljøsanering af hus og andre typer bygninger i Søborg, København og omegn samt på resten af Sjælland.

Undgå forsinkelser med miljøsanering

Det er bygherrens ansvar at håndtere forurenet affald.

Hvis forureningen først opdages undervejs i processen, kan det forsinke byggeprocessen ganske betydeligt.

Det er derfor vigtigt at undersøge omfanget af forurening, inden et byggeprojekt planlægges.

Som bekendt kan unødige forsinkelser koste dyrt. Bygherren kan med fordel få foretaget en risikovurdering.

Vi arbejder altid grundigt og effektivt

Vi udfører miljøsanering på hele Sjælland, og vores fokus er at arbejde så grundigt med nedrivning og demontage, så alle miljøudfordringer bliver håndteret på tilfredsstillende vis, samtidig med at tidsplanen overholdes.

Vi har særlig ekspertise i håndtering af asbest.

Vi arbejder derfor ekstremt effektivt og professionelt med miljøsanering og sikrer, at alle former for miljø- og sundhedsskadelige stoffer fjernes.

Vi sørger samtidig for, at der ikke sker spredning til øvrige bygninger, installationer eller omgivelserne i øvrigt.

Vi er ISO 14001-certificeret

Hos Herman Olsen & Co. tilbyder vi løsninger inden for miljøsanering, der er kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøcertificeret efter ISO 14001.

Miljø- og sundhedsskadelige stoffer findes i stort set alle bygningsdele og installationer, hvorfor vi tager denne del af opgaven yderst seriøst.

Vi arbejder derfor ekstremt effektivt og professionelt med miljøsanering og sikrer, at alle former for miljø- og sundhedsskadelige stoffer fjernes, og vi sørger samtidig for, at der ikke sker spredning til øvrige bygninger, installationer eller omgivelserne i øvrigt.

Har du brug for miljøsanering på Sjælland?

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med miljøsanering i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. Vi udfører miljøsanering i højeste kvalitet til ganske konkurrencedygtige priser.

Ring til os
Skriv til os
Hjem » Miljøsanering