Nedbrydning af jern på Sjælland

Partielle nedrivninger

Nedrivning af bygninger kan være særdeles komplicerede operationer. Det sværeste er de partielle nedrivninger, hvor bygningen skal bestå, men dele af bygningen skal nedrives. Her er det naturligvis vigtigt, at de bærende vægge og konstruktioner bevares intakte.

Stål og jern
Ved partielle nedrivninger er en betragtelig del af arbejdet skærearbejde. Vi foretager nedbrydninger af stål- og jernkonstruktioner. Det foretages med specialværktøj og kræver særlige kompetencer. Herman Olsen & Co. har specialiseret sig i nedbrydning af elevatorer og rulletrapper, som typisk skal fjernes i butikscentre og lignende i forbindelse med en renovering. Det kræver specielle kompetencer, som kun få nedrivningsfirmaer har. Derfor er vore kompetencer meget efterspurgt på hele Sjælland. Vi har bl.a. gennemført partielle nedrivninger og nedbrydning af jern så forskellige steder som Frederiksberg Centret, Statsministeriet og Scala på Axeltorv. Se vore øvrige referencer her.

Hos Herman Olsen & Co. anser vi desuden ikke en nedrivningsopgave som udført, før den er håndteret miljømæssigt forsvarligt, affaldet fjernet og der er ryddet op på byggepladsen.

Siloer og skorstene
Vi har også erfaring med nedrivninger af siloer og skorstene. Der findes mange gamle industriskorstene, som ikke er i brug længere. En industriskorsten har en sådan længde, at det er vigtigt, at nedrivning sker kontrolleret, så man ikke skader omkringliggende bygninger eller arealer.

Prisen på skrot
I forbindelse med en nedbrydningsopgave beregner vi altid prisen for det bortskaffede jern og stål. Prisen for jern og stål svinger en del, så vi kan ikke give en fast pris. Tidligere var der mange penge i jernskrot, men i dag skal man ikke forvente at kunne få særligt meget for det overskydende jern eller stål.

Tilbud og kontakt
Har I brug for hjælp til en nedbrydningsopgave, er I mere end velkommen til at henvende jer. Vi kan klare alle nedbrydningsopgaver – store som små. Ring til os på telefon 3295 1504. I kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Home » Nedbrydning af jern